Direct naar (in deze pagina):inhoud, zoeken of menu.

U bevindt zich op: Home Disclaimer

Disclaimer

Het RIVM en het Trimbos instituut hebben de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en trachten informatie op een zo vriendelijk mogelijke manier aan u te presenteren

Fouten of gebreken op de website

Het kan voorkomen dat bij het opzetten van webpagina’s, het schrijven van teksten of het maken van kaarten of grafieken fouten of gebreken optreden. Wij vragen daarvoor uw begrip. Uw reactie stellen we op prijs, het geeft ons gelegenheid de fouten en gebreken te herstellen. Via de knop Contact bovenaan de pagina kunt u aangeven waar op de website volgens u een fout of gebrek te vinden is. Uw reactie zal door de betreffende maker van de webpagina bekeken en zonodig aangepast worden.

Links naar andere websites

Via de websites willen we zo volledig mogelijk juiste informatie aanbieden aan burgers en professionals. Daarom vindt u verwijzingen en hyperlinks naar websites van andere organisaties. De verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze websites en de werking van de links ligt bij de makers daarvan. Deze websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van hetTrimbos instituut en het RIVM.

(Her)gebruik van tekst of beeld, model of ander materiaal

De informatie en het materiaal op de websites mag u gebruiken, downloaden, kopiëren en vrij verspreiden, maar niet voor commerciële doeleinden. Zorg daarbij wel altijd voor bronvermelding.

Vragen over de website?

Hebt u vragen over de website? Laat dat dan aan ons weten via de knop Contact in de bovenbalk of stel uw vraag via het formulier.

Service